Udgivet i 8 kommentarer

Poker er for alle der har lyst til at lære det

En helt specifik sætning er meget kendt i verden og blandt poker spillere og poker seer: ” It takes at minute to learn and a lifetime to master ”. Den har du hørt før ikke?

Det er den berømte pokerkommentator Mike Sextons nærmest standard bemærkning, når der sendes live tv transmissioner fra det berømte World Poker Tour. Poker er en meget stor industri, det kan der ikke herske tvivl om. Det er både mystisk, spændende og en intrigant at se et pokerspil. Poker spillet spilles i hele verden, hvor mange millioner der helt præcis spillet det i virkeligheden og online er svært at sige og vides ikke, men det anslås at op imod ikke mindre end over 100 millioner aktive spillere findes på verdensplan. Og poker er sørme ikke et fremmed spil i Danmark, vi har, som resten af verden, taget spillet til os og flere hundredtusinder danskere spiller poker enten ude eller hjemme eller online. Enkelte poker spillere er professionelle og kan leve af det og de vinder og taber penge – mange penge – hver eneste dag.Køb pokersæt online

For den almindelige poker spiller, kan man slet ikke sætte sig ind i, hvor mange penge det i virkelighed drejer sig om. Der findes forskellige varianter af poker, dem du måske kender bedst er Five Card Draw, Omaha, Sevend Card Stud og Razz. I hver variant handler det om at have ’den bedste hånd’, så man på den måde kan vinde puljen og gå glad hjem. Hvor poker helt præcist stammer fra vides faktisk ikke. Nogle mener at det er kineserne som fandt på spillet, andre mener at det er franskmændene mens nogle mener at det er tyskerne. Hvad man dog ved er, at spillet går mange hundrede år tilbage og at det virkelig tog fart da det landede i USA. Det helt store gennembrud kom omkring 1970’erne da verdensmesterskaberne blev lanceret og på den måde fik poker sit internationale gennembrud og begyndte at være et spil, som spilledes på kasinoer. Nu var spillet ikke længere noget som kun hustlere, lovlsøse og gamblere deltog i – nu blev det nærmsest hver-mands-eje og et spil, som også fik sin plads i de forskellige Hollywood produktioner. Hvad er helt sikkert er, at poker er et spil, hvor der ofte er mange, mange millioner på spil. Så start med at blive en dygtig spiller, før du går hen og bliver grådig og taber alt hvad du har og ejer.

8 tanker om “Poker er for alle der har lyst til at lære det

 1. Hej
  God læsning, godt skrevet, gode pointer. 🙂
  Pft., Emma U.

 2. Andrineshus.dk – Howdi,
  Det er bare lækkert! 😀 Fortsat god dag

 3. Konge artikel
  Syntes der er en super fin artikel.
  Pft.. Merle

 4. hej Andrineshus.dk Mega dejligt med en god nyhed.. De kærligste hilsner

 5. Heja Skarpt
  Kærligst. Vilma U.

 6. Heey Andrineshus.dk Hvor ofte kommer der nye artikler? 🙂 Rigtig god aften

 7. Andrineshus.dk Konge artikel, Hvor kan jeg læse videre omkring dette? Marie

 8. Andrineshus.dk – Hej, Kommer i med en opfølgning? ;-P Pft.. Johan

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *