Udgivet i 5 kommentarer

Find din tandlæge i København

For alle mennesker kan det at vælge en tandlæge kræve særdeles meget tid. Det kan tage lang tid at føle sig tryg og tilpas i de nye omgivelser og derfor vælger mange også den nemme løsning; at lade vær med at gå til tandlægen, indtil man er i smerter. Denne løsning anbefales naturligvis ikke. Det er aldrig sundt for ens tænder og – eller mund at man ikke overholder de retningslinjer diverse tandlæger anbefaler. Nemlig at man skal til årlige check.

Hvis du har brug for en tandlæge dig prioriterer dig og som lytter til dig og dine behov. Og efterfølgende også accepterer dem – uanset hvor fjollede de måtte lyde i andres ører så skal du læse videre her. 

Det er også muligt at se mere her, hvis du allerede nu er blevet tiltrukket af denne fabelagtige service.

En stor bonus ved denne tandlæge praksis er at der er ekstra fokus og opmærksomhed på tandlægeskræk. Det bliver taget dybt seriøst. Og naturligvis anerkendes det at der i visse situationer kræver en special pleje eller behandling og dialogen mellem patienten og tandlægen vil være uden fordomme. Man kan tale frit og det handler om at skabe nogle rammer der gør alle trygge og tilpasse. Det skal være muligt for alle at blive behandlet her og det er jo også altid dejligt at give patienterne en så god oplevelse at de har lyst til at komme igen. Det er i højsædet at der ønskes en god kommunikation og derved forventes det også at man er ærlig og åben omkring sine tanker og følelser. Uanset om det så omhandler tandlægeskræk eller andre ting der kan have en effekt på din oplevelse af din behandling.

Det at skabe trygge rammer er en fælles opgave og jo mere åben man er, jo mere tilpas kommer man automatisk til at føle sig når man kommer op til sit næste tandlæge besøg. Og lige pludselig virker det ikke så skræmmende at man skal bestille den næste tid.

Og når du skal skifte din tandlæge handler det i bund og grund om at du som patient skal føle dig tilpas der. Du skal kunne slappe så vidt som muligt af, og have fornemmelsen af at der bliver lagt fokus på dig når du er der. Du skal prioriteres og ikke bare være endnu en patient i rækken. Dette er ikke for meget at forlange, og det kan blive muligt for dig ved at besøge tandlægerne som også har en søsterklinik på østerbro

5 tanker om “Find din tandlæge i København

 1. Andrineshus.dk Heej, Så kom der noget der havde min interresse! Venligste hilsner fra, Olivia J.

 2. Hej med jer,, Andrineshus.dk Interessant! 🙂
  Dbh. Nora B.

 3. Hejsa Er det bare jeres personlige meninger man kan læse om eller?
  Pft., Villum B.

 4. Hullehøj, Andrineshus.dk Kan man blive forfatter hos jer? 😉 Liva

 5. hej
  Tak for at dele nyheden Kærligst, Ellie R.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *