Udgivet i 5 kommentarer

De bedste gaveideer til mors dag

Den perfekte gave til mors dag!

Min mor er én af de vigtigste personer i mit liv. Derfor skal hun selvfølgelig have en mors dags gave. 
Jeg har brugt en del tid på at finde den perfekte gave til hende. Jeg har været igennem en masse overvejelser, som jeg gerne vil dele med dig, så du også finder den bedste gave til din mor. Jeg har fundet nogle gaver, som siger det samme som en buket blomster, men som holder meget længere.

En gave der ikke visner

For at finde den perfekte gave, har jeg tænkt lidt over, hvad min mor værdsætter. 

Min mor elsker en god bog, mens hun nyder sin kaffe. Det oplagte ville selvfølgelig være at give hende en god bog, men det er virkelig svært at købe bøger til andre, så jeg ledte efter noget der kunne gøre hendes hyggestunder endnu bedre. 

– Jeg har fundet en kopholder i silikone til armlænet, så hun ikke længere skal stoppe med at læse, når hun skal have en tår kaffe. Med kopholderen til armlænet er kaffen lige ved hånden, og hun undgår at bøje sig frem efter koppen. 
– En anden overvejelse er en læsepude med armlæn, så hun får den optimale støtte i ryggen, mens hun sidder og læser. Den kan både bruges i sofaen, men også i sengen, hvor hun også nyder, at læse inden hun skal sove.
– Jeg fandt også et lækkert varmetæppe til de kolde aftener. Det er dejlig blødt og skal bare sættes i stikkontakten, så fryser min mor ikke på de kølige aftener. 

En Mors dags gave der bliver ved med at forkæle

Min mor kan selvfølgelig lide at lave andre ting end at læse. Blandt andet så elsker hun selvforkælelse. Men det kan hurtigt blive en dyr gave, så jeg har ledt efter lidt selvforkælelse der også er til at betale.

– Jeg har fundet en sammenfoldelig fodspa med massage. Perfekt forkælelse til min mors trætte fødder.
– En massagepude der går i dybden med min mors ømme nakkemuskler. 
– Jeg har også overvejet et smart vækkeur med wake-up light, så hun bliver vækket på en behagelig måde med et roligt og naturligt lys. 

I starten synes jeg, at det var svært at finde på en mors dags gave, men nu synes jeg, at det er svært kun at vælge én. Så jeg har bestilt både kopholderen og varmetæppet til min mor.

Jeg håber også at du er blevet inspireret til, at finde en mors dags gave. Hvis du vil se nærmere på de gaver jeg overvejede til min mor, kan du gå ind på www.dingadget.dk/mors-dagsgave og læse mere om dem. Derinde kan du også finde praktiske gaver, der gør hverdagen lettere, eller sjove gaver som med garanti vil give din mor et smil på læben.

 

5 tanker om “De bedste gaveideer til mors dag

 1. Andrineshus.dk Heej, Jeg har nogle emner jeg godt gad at læse om hos jer. Er det muligt at komme med anbefalinger til jeres næste artikler? 😛
  Venlig hilsen, Rosa X.

 2. Konge artikel, Andrineshus.dk Det sku lækkert Rigtig god aften, Mille M.

 3. Heey Andrineshus.dk
  Jeg havde faktisk glemt jeres magasin, men fed artikel her!
  Dbh. Nohr J.

 4. Heej Dejlig artikel 😛 Kærligst. Villads G.

 5. Hullehøj, Andrineshus.dk Kan i ikke opsætte et nyhedsbrev så man lettere kan finde nyheder? 😀 Gry

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *