Udgivet i Skriv en kommentar

Derfor skal du vælge en farverig sofa til stuen

Indholdsfortegnelse

Blå sofa

Uanset om du kører en nordisk indretnings stil med mere afdæmpede og neutrale nuancer eller en 70\’er trend med sprudlende samt markante farver, så kan du være garanteret at en blå velour sofa kan komme til, at give det designmæssige finish til din i forvejen smukke stue.

Den blå farve er en farve der både udstråler ro og overskud. Og velour er bare et super populært stofmateriale. Og nu skal du høre hvorfor. For det første er det ekstremt nemt at vedligeholde og samtidig holder det den flotte farve over en lang årrække. Velour er altså slidstærkt og på ingen måde sart over for pletter, så du ikke behøver at gå og bekymre dig, om hvorvidt din smukke sofa kommer til at se slidt ud.

En blå sofa er både hyggelig og moderigtig og spiller godt sammen med alt fra jordfarver over minimalisme til mere dekadence.  

Gode grunde

Som sagt er der mange gode grunde til hvorfor du skal tage skridtet og kaste dig ud i en blå velour sofa. I dette næste afsnit vil du blive klogere på mange af disse grunde.

Blå sofaer skiller sig for det første altid ud og giver dig muligheden for at lave en kontrast eller rent faktisk komplimentere de øvrige farver i din stue. I de senere år er det ikke blevet unormalt, at de klassiske sort/hvide sofa modeller har måtte vige pladsen for mere skinnende og farvestrålende sofaer. Det er blevet så populært fordi det både kan spille op mod afdæmpede vægge, trægulve og i det hele taget en nedtonet indretning.

Hvis sofaen er det eneste farvefyldte element i din stue, vil du få en dramatisk effekt og på den måde signalere mod og karakter i din smag. Du viser med andre ord at du tør tage vovede og anderledes valg.

Mange indretnings eksperter vælger dog at integrere sofaens farve i en mere farvekoordineret stue. Hvor stuen kommer til at blive domineret af tre grundfarver der komplimenterer hinanden. Som hovedregel vil én af farverne altid skille sig ud, mens én af farverne er meget neutral. 

Hvis du også har fået inspiration til hvordan du skal komme igang med at indrette din stue, så er det bare med at få fundet den perfekte blå velour sofa, der passer til dig og dine behov samt krav for udseende. Hvis du ikke helt har fundet stilen endnu kan du se vores favoritter her og blive endnu klogere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *