Udgivet i 1 kommentar

Guide: Find det perfekte runde spisebord

Rundt spisebord

Et Rundt spisebord er uden tvivl den bedste investering du kan gøre dig, når det kommer til boligindretning. Der er intet der er i stand til at samle et rum og dets mennesker, som et rundt spisebord. Alle får muligheden for at se og tale til hinanden, hvilket ofte betyder at samtalen bare flyder naturligt uden nogle former for akavede afstands samtaler, hvor man næsten skal råbe for at blive hørt i den anden ende.

En anden fordel ved denne type af spisebord er, hvis pladsen er lidt trang, så kan man stadig få det fulde udbytte af sit spisebord.

Når det så er sagt findes der et hav af forskellige runde spiseborde på markedet og det kan derfor hurtigt komme til, at blive en yderst uoverskuelig jagt. Derfor får du her et par eksempler på runde spiseborde, der kan give dig den inspiration du lige står og mangler.

Colombus rundt spisebord

Med dette runde spisebord fra Colombus finder du en gammel designer klassiker der består af en bordplade i hvid melamin og kromfarvede tråd ben.

Spisebordet har i den grad et yderst skandinavisk udseende og passer derved rigtig godt sammen med hvide møbler, eller andre mere neutrale farver. 

Bordbenene er fremstillet i et metal der i sig selv er helt utroligt holdbart. Som noget ganske særligt kan disse ben også nemt tages af, hvilket har stor betydning for mange af rent praktiske årsager.

Sidst men ikke mindst egner dette runde spisebord sig i særlig grad til husstande der ofte har børn på besøg eller tilmed en børnefamilie, da bordpladen som sagt er udført i hvid melamin. Dette materiale er stort set ridsefrit og gavner med andre ord folk der har børn. 

Unit10 rundt spisebord

Her er der tale om det runde spisebord Bjørk, som Unit10 har designet for møbelfabrikken FDB. I dette bord finder vi en ægte designerperle, som helt sikkert har sit eget unikke og genkendelige look. Det er derfor et bord der i den grad passer ind i et hjem, hvor der bliver gået op i unikke og specielle møbler.

Spisebordet er delvist fremstillet af lyst og massivt egetræ, som naturligvis er blevet behandlet med en naturlig oliebehandling. Den mørke bordlade er dog ikke egetræ, men er derimod blevet lavet af en matgrøn linoleum.

Linoleum har den fantastiske egenskab, at det kan reparere sig selv. Små ridser og skrammer i overfladen forsvinder simpelthen af sig selv.

Så forhåbentlig er du nu blevet inspireret til at gå ud og finde det perfekte runde spisebord.

1 tanke om “Guide: Find det perfekte runde spisebord

  1. Hejsa
    Jeg har faktisk selv skrevet omkring dette på min egen blog De kærligste hilsner, Alberte

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *