Udgivet i Skriv en kommentar

Alt hvad du har brug for at vide om slipsenåle

Slipsenålen er et karakteristisk tilbehør til herretøj, der har fået en genopblussen i popularitet de senere år, takket være en genoplivet interesse for den klassiske herrestil. En slipsenål er en lille detalje, der kan have stor indflydelse på et udseende. Derfor vil vi her komme med en guide til at gøre dig klogere på slipsenåle.

Hvad er formålet med en slipsenål?

En slipsenål er beregnet til at holde dit slips fastgjort til din skjorte. Det lyder måske indlysende og måske endda unøvendigt, men et fin slips har behov for at blive fastgjort til en slipsenål, da det ellers bare kan ende med at svinge rundt i vind og vejr.

Hvilke slags slipsenåle findes der?

Slipsenåle findes i flere forskellige stilarter. Med krokodillenæb og med glidelås. Generelt vil en slipsenål med krokodillen typisk kunne holde slipset mere sikkert på plads. Men hvis du har et tyndt slips på, kan en glidelås være mere passende, da mange krokodillenæb er lavet for at sikre tykkere stoffer og muligvis ikke ligger fladt på stoffet.

Hvilke størrelse skal en slipsenål have?

En slipsenål skal aldrig være bredere end dit slips. Det skal være omkring 3/4 bredden af ​​dit slips, foor at fungere mest optimalt, men kan selvfølgelig være en smagssag.

Hvor skal slipsenålen sidde?

En god tommelfingerregel er at fastgøre slipsenålen mellem din tredje og fjerde knap på skjorten. Omkring brystbenet og lige under brystmusklerne, vil typisk passe til de fleste mænd. Bær altid slipsenålen vinkelret på dit slips, og aldrig i en vinkel.

Hvordan kan en slipsenål skille sig ud? 

For at få din slipsenål til at skille sig lidt ekstra ud, kan du trække dit slips op, før du fastgør det til slipsenålen. Dette vil tilføje en smule dybde og visuel tiltrækning og vil også forhindre dig i at føle dig en smule kvalt, samtidigt med at slipsenålen stadig holder dit slips på plads.

Hvilken farve skal en slipsenål være?

Når du skal vælge farve på din slipsenål, er det jo igen lidt af en slagssag. Du kan dog sjældent gå galt med en sølv slipsenål. Det er klassisk, matcher næsten alt og ser godt ud på alle. Men hvis du er mere til guld eller hvis du har guld tilbehør på, så prøv de i stedet. Det er dog altid bedst at sikre, at dine manchetter matcher. Undgå derfor gerne de farverige slipsenåle, og hold dig i stedet til det klassiske og sikre valg.

Du kan købe slipsenåle her: https://balderclothes.com/produkt-kategori/accessories/slipsenaale/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *