Udgivet i Skriv en kommentar

Hvad er Roulette systemer?

Roulette systemer kan hjælpe dig til at vinde flere penge på rouletten fremfor at tabe dine hårdt tjente penge. Der er dog ingen garanti for gevinst – slet ikke på rouletten, som ofte handler om tilfældigheder fremfor strategier og systemer. Herunder vil vi dog alligevel komme ind på nogle af de forskellige Roulette systemer, herunder også, hvordan du øger dine chancer for at Tjen penge med roulette systemer.

D’Alembert Roulette systemet

Hvis du leder efter et sikkert system til rouletten, er dette en strategi, som du måske bør overveje at gøre brug af. Det er et effektivt og struktureret system, hvilket gør det til en af ​​de mest populære strategier indenfor spil, der bruges af spillere over hele verden. Det kræver dog en forøgelse af din indsats, når du taber, hvilket kan gøre det en smule risikabelt at satse på denne form for system Det er dog alligevel et mere sikkert spillesystem sammenlignet med Martingale systemet. Sidstnævnte vil nemlig kræve en progressiv indsats, hvor du skal fordoble din oprindelige indsats i tilfælde af et eventuelt tab. Men D’Alembert systemet er langt mere konservativ, da det kun kræver at øge din indsats med en hver gang fremfor den progressive tilgang.

Fibonacci Roulette systemet

Fibonacci er et matematisk system, hvor du starter med en værdi på en, så tilføjer du de to foregående tal, og dette giver dig det næste nummer i denne følgende sekvens. Dette roulette system bruges dog udelukkende i eksterne spil i forhold til ulige / lige, sort / rød eller grupper af tal. Fibonacci sekvensen identificerer, hvor meget du skal satse i spillet. For eksempel, hvis du begynder at satse med 1, så hvis du taber, skal du gå til det næste nummer i Fibonacci sekvensen. Fortsæt med at gøre dette, hvis du fortsætter med at tabe i spillet. På den anden side, hvis du vinder, skal du flytte to tal tilbage i rækkefølgen for at bestemme, hvor meget din næste indsats således vil være.

James Bond systemet

Dette er en ikonisk strategi og tilgang til rouletten, der er blevet populariseret af James Bond. Du bliver nødt til at opdele dine indsatser i tre dele, heraf 75%, 25% og 5%. Det er også en progressiv indsats, hvilket gør det til et farligt system. Så selvom dette er en strategi, som anbefales af mange, foreslår vi, at du træder med forsigtighed, hvis du vil give dig i kast med dette.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *