Udgivet i Skriv en kommentar

Fristet af lidt sydlandsk idyl i din lejlighed? Se her!

Luk lyset ind

Man skal ikke have set mange boligprogrammer for at have en klar fornemmelse af, hvad danskerne efterspørger, når de er på udkig efter en ny bolig. Lys, lys og atter lys! Vinduer, dyre, lys og udsigt synes at være de ultimativt vigtigste krav i en øvrigt lang række af krav, de fleste danskere stiller, når adressen skal skiftes ud.

Hos Melholt’s Handels Center forhandles indvendige døre og tilbehør, så du ikke længere behøver at slippe flere millioner for en ny bolig med det korrekte husindfald.

Lys og smukt interiør

Næ nej, lad lyset kommet til dig ved at slippe et beskedent beløb, der til gengæld forsyner dig med uanede mængder lys og smukt interiør i ét. 
Melholt’s Handels Center forhandler alverdens smukke franske døre, som kan gøre selv en franskmand misundelig.

Om du er til sprossede døre eller mere simple døre med blot tre kvadrater, vil du med garanti kunne finde det, der passer netop dig på hjemmesiden, ligesom de også står klar til at hjælpe dig med at finde den helt rigtige løsning til lige præcis dit hus.

Du behøver ikke længere kigge misundeligt på de uoverskueligt dyre boliger i alle boligprogrammerne – nu kan du lukke den sydfranske stemning ind i dit eget hjem ved noget så simpelt som at skifte en dør.

Pludselig behøver døren ikke længere bare være et forstyrrende, mørklæggende og upraktisk element i hjemmet, som ofte er decideret hæslig at se på, og som ikke forsyner dit hjem med hverken charme eller lys.

– Altså lige indtil du får udskiftet din dør med en af Meholt’s døre, som med ét får din bolig til at synes adskillige kvadratmeter større, når køkkenet forlænges ind i spisestuen og videre ind i stuen, som du ofte har bandet over er så mørk og grå i det danske vintervejr, som vi hurtigt kan blive enige om er mørkt nok i sig selv.

Er du blevet fristet til at omrokere huset, som du er blevet ekstrairriteret på i løbet af de seneste måneders hjemmearbejde, hvor du virkelig har haft (alt for) meget tid til at lade dig irritere over alle de småting, som du længe har ønsket ændret i din bolig?

Tjek evt. nogle franske døre ud og find den eller de døre, der passer lige præcis i dit hjem, og som pludselig vil få dine gæster til at føle, at de er på besøg i et franskinspireret boligprogram med et lysindfald, som vi alle drømmer om.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *