Udgivet i Skriv en kommentar

Find dit nye perfekte hjem

Nicolinehus

Nicolinehus er bygget med tanken om, at skabe et hus der kan binde by og hav sammen. Det skal være et hus, der skal kunne være med til at forbinde mennesker gennem nye oplevelser. Med andre ord skal det være et hus, der skal kunne binde Aarhus Ø sammen med Aarhus C og resten af Aarhus.

Selve bygherren bag projektet er Nicolinehus A/S, mens det er NCC Danmark A/S der er totalentreprenør på projektet, og man regner med at projektet kommer til at stå færdigt i 2022.

Boligerne

Samlet set kommer Nicolinehus til at få 240 lejligheder. Heraf kommer der til at være 8 byhuse og 172 ejerlejligheder i Bygning 1 samt 60 lejelejligheder i Bygning 2.

De lejligheder der er tilstede i Bygning 1 varierer mellem 45 og 300 kvadratmeter, og disse lejligheder har adgang til de to fantastiske gårdhaver, pool på toppen og meget mere.

Alle lejlighederne har på deres egen unikke måde en fabelagtig udsigt over både by og bugt. Denne helt fantastiske og særlige kombination af inde- og udeliv giver lejlighederne liv, luft og lys, som ellers sjældent er set.

Markedshallen

I stueetagen Bygning nord i Nicolinehus kommer der til at være en markedshal. Denne kommer til at bestå af stader, der indeholder mad, drikke og andre helt igennem fantastiske og forskellige specialvarer. Dette vil være en attraktion der vil gøre Nicolinehus til noget ganske særligt og skabe en sjælden set stemning for både beboerne samt de besøgende året rundt.

Udover dette kommer Nicolinehus til at blive forsynet med en dagligvarebutik i form af en stor Føtex, så alt hvad du skal bruge er lige et stenkast fra din lejlighed.

Planen er at Markedshallen skal være et mangfoldigt sted i stueetagen af Nicolinehus’ nordlige bygning. Den skal være pakket ind i glas, som kan åbnes, når vejret er til det. Alt du skal gøre, er at beslutte dig for hvem du skal besøge i dag.

Det kunne være fiskerestaurenten, byens bedste barista, sæbebutikken, kryddeributikken eller sågar juicebaren, for blot at nævne et par stykker.

Kodeordene for Markedshallen er altså skæv og autentisk – en god blanding af Oslo, Sydfrankrig og Cape Town.

Ved at følge dette link Lejligheder Århus Ø kan du komme direkte ind og læse mere om de fantastiske muligheder Nicolinehus har at byde på. Du kan tilmed få en masse smagsprøver på, hvordan det kommer til at se ud, når det står færdigt.

Du kan læse videre i artiklen Storbyer stormer frem med nye områder og boliger.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *